Onze producten en diensten

Home / Producten en dienstverlening

Voorrangssysteem (VRS)

Het aanvragen van een urgentie en het behandelen ervan zijn ingewikkelde processen. Vaak zijn er veel partijen bij betrokken, worden er veel documenten uit verschillende systemen gestuurd en je moet voldoen aan de AVG richtlijnen. Hiervoor heeft Het Vierde Huis dé oplossing: het Voorrangssysteem (VRS).

Lees meer over Voorrangssysteem (VRS)

Urgentiedienstverlening

Mensen die dringend een andere woning nodig hebben, komen misschien in aanmerking voor een urgentie. Het aanvragen van een urgentie en het behandelen ervan zijn ingewikkelde processen. Vaak zijn er veel partijen bij betrokken, Het Vierde Huis heeft jarenlange ervaring met urgentiebeoordeling voor zowel grote, als kleinere gemeenten.

Lees meer over Urgentiedienstverlening

Laatste kansbeleid

Houdt een huurder zich niet aan de afspraken? Of vertoont een huurder sterk afwijkend gedrag? Met het Laatste kansbeleid helpt Het Vierde Huis woningcorporaties en gemeenten huisuitzettingen te voorkomen.

Lees meer over Laatste kansbeleid

Woondiensten

Hoe help je woningzoekenden die met spoed op zoek zijn naar een woning snel en efficiënt? Met onze jarenlange ervaring en specialistische kennis op het gebied van wonen en zorg, adviseren en ondersteunen wij gemeenten, corporaties en urgentiecommissies bij het beoordelen en toekennen van vergunningen, urgenties, subsidies en andere indicaties.

Lees meer over Woondiensten

Meer weten over de producten van Het Vierde Huis?

Wij vertellen je graag meer over onze producten en diensten.

Hilmar Giesen